Nieuwjaarsviering

Op dinsdag 7 januari was het weer zover: de jaarlijkse nieuwjaarsviering. Een frisse start van dit nieuwe decennium, waardoor helaas velen afwezig waren wegens de kou of door ziekte. Desondanks was het een mooie aftrap van 2020 en wensten de aanwezigen elkaar een mooi nieuwjaar onder het genot van diverse gratis hapjes en drankjes.

Naast het vieren van het nieuwe jaar, was het ook een moment van afscheid. Ineke, medewerkster van Les Sabots, die ons jarenlang trouw had voorzien van koffie en meer, was er vandaag voor het laatst bij. Uiteraard konden we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en was ze blij verrast door de prachtige bos bloemen die ze van ons mocht ontvangen.

Ook onze voorzitter was uiteraard aanwezig en maakte het programma voor het komende half jaar bekend. Dit programma ontving ieder ook nog op papier, vergezeld door een mooie nieuwjaarskaart.

De middag vloog voorbij en voor we het wisten was het alweer 17:00 uur en tijd om weer huiswaarts te keren. De kop is eraf en de volgende bijeenkomst beloofd veel goeds: dan zal ras-Veenendaler Jaap Pilon als gastspreker op bezoek komen.