Opnieuw een ademloze middag

Het jaar lijkt nog maar net gestart, maar afgelopen dinsdag was het alweer tijd voor de tweede maandelijkse bijeenkomst van dit jaar. Ditmaal met een boeiende lezing van Dhr. Schoeman uit Veenendaal, die een interessant en leerzaam betoog hield over het ontstaan en het verloop van de Eerste Wereldoorlog. Er werd ademloos geluisterd en er was zoveel oor naar, dat we hier in de toekomst wellicht nog een vervolg op laten komen.

Uiteraard werd de middag ook gebruikt voor het delen van nieuwtjes en informatie. Zo wist onze voorzitter Mien te vertellen dat er een nieuwe wet is aangenomen die schrijft dat je niet meer 15 jaar in dienst hoeft te zijn (geweest) om bij officiële gelegenheden je uniform te mogen dragen.
Verder zal in maart een bezoek gebracht worden aan het Centrum voor Bewegen. Ieder die hier geïnteresseerd in is, wordt verzocht op eigen gelegenheid naar de locatie te komen en een paar schone (sport)schoenen mee te nemen.

Voor we het wisten zat de middag er alweer op, maar uiteraard niet voordat traditiegetrouw werd afgesloten met een hapje en een drankje.