Een traditie om in ere te houden

Het begint inmiddels een ware traditie te worden en zo rond de feestdagen is er niets fijner dan tradities ook in ere te houden. Daarom schoven we afgelopen dinsdag weer aan bij ons jaarlijks diner bij de Christelijke Scholengemeenschap ‘Het Perron’.

Dat veel mensen zich hadden verheugd op deze middag was aan de opkomst goed te merken. Het was goed druk en aan de talloze enthousiaste gezichten te zien had iedereen er zin in.

Voordat aan het diner begonnen kon worden, werd eerst nog een kort openingswoord door de voorzitter gehouden. Hij vertelde onder andere over de aanstaande Vredesmars van 23 december en de te bezichtigen film ‘Duinkerken’ in Wageningen bij onze wapenbroeders aldaar. In ruil voor deze uitnodiging zijn de Wageningse veteranen op 2 januari 2018 welkom bij onze nieuwjaarsreceptie.

Na de mededelingen kon dan eindelijk het diner opgediend worden. Het viergangendiner smaakte voortreffelijk en iedereen was zeer te spreken over de samenstelling. Alle lof was dus geheel aan de leerlingen van het Perron, die deze traditie wederom tot een succes hebben gemaakt.